SD Worx Konferansen

For Life. For Work.

Vi inviterer deg til SD Worx konferansen (tidligere kjent som Aditro-konferansen).

Hvor: X Meeting PointKragerudveien 50, 2013 Skjetten.
Når: 29. - 30. september
(I tillegg smugstarter vi med et halvdagskurs dagen før arrangementet den 28. september for deg som ønsker et ekstra kompetanseløft.) 

Meld deg på her

 

Travel and expense management

Agenda og program

Nå som vi endelig kan møtes igjen håper jeg at du vil bli med oss på 2 - 3 dager med faglig påfyll, sosialt samvær og inspirasjon. Vi deler inn dagen i to ulike løp, meld deg på de sesjonene du ønsker.

Torsdag 29. september


Kl. 09:00

Registrering

manuel-knightKl. 09:30 - 10:40

Velkommen og åpningsforedrag med Manuel Knight. 

Vi starter dagen med et inspirerende foredrag om hvordan du kan skape engasjement og bidra til en bedriftskultur som vekker lyst og energi. Manuel Knight holder ettertraktede motivasjonsforedrag over hele verden. Han snakker om hva du bør gjøre for å utvikle en organisasjonskultur hvor alle ansatte kjenner motivasjon og får muligheten til å prestere på topp.
 

Kl. 11:00 - 11:50

Velg mellom: 

 • Lønn: Skjer'a? Satsinger, visjoner og roadmap. Vi presenterer våre visjoner med lønn, vår roadmap og hvordan vi tror produktlandskapet vårt vil se ut fremover. v/ Arne Lockert – Director Payroll Nordics
   
 • HR: Digitalisering av onboardings- og ansettelsesprosesser. Slik effektiviserer du arbeidet for ledere og HR. v/ Per Meland Landaas

Kl. 12:05 - 12:55

Velg mellom: 

 • Lønn: Portaler. Et overordnet blikk på de viktigste funksjonene i lønnsportalen, ansattportalen og lederportalen, og sammenhengen mellom disse i SD Worx Lønn. v/ Frode Hansen  
   
 • HR: HR & GDPR rutiner. Kom i gang og forbedre dine GDPR-rutiner i SD Worx HR. v/ Erik Swanberg 
   

Kl. 12:55 - 13:50 

Lunsj
 

Kl. 13:50 - 14:40 

Velg mellom: 

 • Lønn: Sykemeldinger i ny drakt. v/Nina F 
   
 • HR: Hvordan kan HR legge til rette for kompetansebygging? Intro til smarte verktøy og våre egne erfaringer med innføring av Learnifier som verktøy i onboardingprosessen og opplæring. v/Rebekka Cannerfelt og Matthias Borg fra Learnifier og Purvi Patel Tegle og Per Meland Landaas fra SD Worx.


Kl. 14:55 - 15:30 

Velg mellom:

 • Lønn: Nyheter og endringer i SD Worx Lønn. Gjennomgang av viktige nyheter og endringer i SD Worx Lønn. v/ Lars Carlsson
   
 • HR: Jobb smartere med SD Worx HR. Få med deg smarte tips i SD Worx HR. v/ Bjørg Monsen og Ann Helen Høiland


Kl. 15:45 - 16:45 

Personvern i arbeidsforhold - Sikkerhet i en usikker tid 

I en tid der teknologiutviklingen går raskere enn noensinne, så gir nye arbeidsmetoder nye muligheter. Det gir også nye muligheter for de som ikke vil oss vel. Med «hjemmekontoret» følger det en rekke teknologiske sikkerhetsbekymringer. Men det er ikke hele bildet. 

 • Hvordan opprettholder og bygger vi en god sikkerhetskultur i organisasjonen? 
 • Hva er HR’s rolle i dette? 

Roar Thon, fagdirektør Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) 


Kl. 16:45 - 18:00

Check-in & Chill 


Kl. 18:00

Bli kjent aktivitet, appertizers, mingling og festmiddag.
Dresscode: Pent antrekk

Fredag 30. sep

 

Samuel MassieKl. 09:00 - 10:00

Hold fast! v/ Samuel Massie

Et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring. 

Bli med på et engasjert og humoristisk foredrag der Samuel inspirerer mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra blant annet «Skal Vi Danse» og TV-programmet «Samuel og Bestefar» der han sammen med sin evigunge og kreftsyke bestefar Arne Ulvolden (82) drar på fantastiske eventyr verden rundt der motivasjon, engasjement og livsglede står i fokus.


Kl. 10:15 - 11:15

Velg mellom: 

 • Lønn: Kunnskapsløft Del 1. Her vil du få korte foredrag og nyttig informasjon innen aktuelle temaer som: Kjøreplan, Kontroller, Ansatt- lederportal, Funksjonsnytt, med mer.
   
 • HR: Implementering av SD Worx HR. Få med deg erfaringen med implementering av SD Worx HR. Hvilke utfordringer og hvilke positive effekter som har kommet frem. 


Kl. 11:30 - 12:30

Velg mellom:

 • Lønn: Kunnskapsløft Del 2. Her vil du få korte foredrag og nyttig informasjon innen aktuelle temaer som: Lønnsgruppe, sykemeldinger i ny drakt, nye satser med mer. 
   
 • HR: 3 i 1 for deg som vil vite mer om smarte HR-løsninger. Her vil du få en rask innføring og mer informasjon om dine utvidede muligheter innen Protime og hvordan du kan gjøre lønnsrevisjon på en smartere og mer effektiv måte. I tillegg blir det visning av Expence i Daily-appen.


Kl. 12:45 – 13:15 

Avslutning og en guidet rundtur i Kundeportalen 

Kundeportalen er første stoppested når du trenger support eller informasjon om SD Worx Lønn og HR. I denne økten gir vi deg en guidet rundtur, og viser vei til både viktige artikler og nyttige funksjoner. Enten du er ny eller erfaren bruker av kundeportalen, håper vi du vil oppdage noe du ikke kjente til fra før.  v/ Eveline Hansen 


Kl. 13:15 - 14:00

Lunsj & Hjemreise

 

Dag 0 kurs: Fra Windows til web

Du vil på kurset få en praktisk gjennomgang av endringer, hva de betyr og hvilke muligheter det gir deg som bruker. Du vil også få tips og triks og «Brukerens time».

Når: Onsdag 28. september

Kl.11:00

Registrering utenfor D4. 


Kl. 11:30-16:00

Vi starter kl.11:30 med lunsj og selve kurset starter kl 13:00. For deg som bestiller med overnatting er det inkludert en felles middag på kvelden. 

Meld deg på her

Pakker og priser

Du får en "Earlybird" rabatt dersom du melder deg på før 1. august. 

 • 2 dagers full konferansepakke (inkl overnatting og festmiddag) Pris NOK 10 500 (Earlybird NOK 9 500kr)
 • 2 dagers konferansepakke (uten festmiddag og overnatting) Pris NOK 8 500 
 • Ekstra "Dag 0 kurs" (inkl. overnatting og middag) + 6 500 NOK
 • Ekstra "Dag 0 kurs" (uten overnatting og middag) + 4 500 NOK

Praktiske spørsmål?

Har du praktiske spørsmål om påmelding, avmelding, endringer, hotell, overnatting, mat/drikke, faktura eller lignende? Vennligst benytt deg av kontaktskjemaet som ligger på påmeldingssiden: 

Kontaktskjema

Faglige spørsmål? 

Har du spørsmål om det faglige innholdet på sesjonene vennligst kontakt: 

 • Lønn - Lars Carlsson, lars.carlsson@sdworx.com
 • HR - Per Landaas, per.landaas@sdworx.com

Velkommen!

 

Meld deg på her