Ontdek Mbrella
Het HR-platform voor
het beheer van flexibele mobiliteit 

Creëer een gepersonaliseerd mobiliteitsplan voor elke gebruiker. Beheer je abonnementen op het openbaar vervoer, kilometervergoedingen en mobiliteitsbudgetten in één tool. En zet je werknemers aan het stuur van hun mobiliteit.
De integratie met SD Worx laat je toe om je data te importeren en je payroll te exporteren. Daarnaast bieden we ook persoonlijke begeleiding.

 

Boek een demo  //  Praat eerst met een mobiliteitsexpert

Intro Header

Waarom kiezen voor onze oplossing?

Gepersonaliseerd

Creëer een gepersonaliseerd mobiliteitsplan voor elke gebruiker.

Eén tool

Beheer je abonnementen op het openbaar vervoer, kilometervergoedingen en mobiliteitsbudgetten in één tool.

Integratie met SD Worx

Bespaar uren aan administratie door de integratie met SD Worx.

Expertise

Begeleiding door onze experts bij het uitzetten van je mobiliteitsbeleid. Van strategie tot de juiste juridische opzet en uitrol.

Hoe werkt Mbrella?

Samen met Mbrella zorgen we ervoor dat je actieve gebruikers in de applicatie zitten voordat je deze in gebruik neemt. Mbrella gaat bovendien persoonlijk met jou de applicatie inrichten en helpt je verder op weg.   

Dankzij onze integratie met Mbrella, maken we het beheer van je flexibele mobiliteit nog makkelijker : opstarten door jou en je geactiveerde werknemers vanop mysdworx, real-time sync met je actieve werknemers in je payroll toepassing en automatisch doorsturen van je payroll gegevens naar SD Worx.

Boek een demo

Met flexibele mobiliteit komen flexibele prijzen

Wij bieden software en expertise.

 

Expertise

Om je op weg te helpen

Ben je op zoek naar een duidelijk mobiliteitsbeleid, de verschillende mogelijke opties en zoek je hulp bij een correcte juridische aanpak? Wil je graag vrijblijvend praten met een expert of heb je begeleiding nodig? Wij helpen je graag op weg! 

Praat met een mobiliteitsexpert