Pay Facts 2023
Infosessies over verloning

Verloning blijft een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een werkgever kiezen én er blijven. Sowieso is ontevredenheid over het salaris bij alle ondernemingen de hoofdreden om er te vertrekken. In de huidige war for talent heb je als werkgever dan maar beter ook een ijzersterk en aantrekkelijk loonbeleid. Maar hoe ziet dat eruit en hoe bereik je dat?

Intro Header

In onze digitale verloningsgids Pay Facts 2023 behandelen we verschillende vragen rond verloning binnen KMO. Aanvullend organiseren we 3 inspiratiesessies waarbij een KMO Consultant inzage geeft in mobiliteit, variabel en flexibel verlonen. 

De sessies zijn online en duren 30 minuten.
Deelnameprijs is gratis.

Lees er hieronder meer over en schrijf je meteen in!

Sessie 1 – Mobiliteit

Sommige werknemers werken meer van thuis dan op kantoor. En veel (jonge) werknemers willen zelfs geen bedrijfswagen meer. Is het mobiliteitsbudget een optie? Of is een elektrische bedrijfswagen interessanter?

Ook fietsen wordt alsmaar populairder. Scoor je bij je medewerkers door hen een bedrijfsfiets aan te bieden? En wat zijn de voordelen?

Tijdens deze sessie geven we je een kort inzicht in de meest actuele topics rond mobiliteit (fietsen, mobiliteitsbudget en elektrische bedrijfswagens).
Datum: vrijdag 29 september om 12u

Sessie 2 – Variabel verlonen

Misschien heb je al eens overwogen om een bonus toe te kennen aan jouw medewerkers. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van een loonpakket, bij een goed ondernemingsresultaat of wanneer een werknemer uitzonderlijk goed presteert.

Ontdek tijdens deze sessie waarom een bonus iets voor jouw onderneming kan zijn en hoe het je kan helpen. We geven je mee op welke manieren je een bonus optimaal kan uitbetalen en geven jou een inzicht in hoe andere KMO-ondernemingen aan de slag gaan met bonussen.  

Datum: dinsdag 10 oktober om 13u
Sessie 3 – Flexibel verlonen

Flexibel verlonen is de toekomst, en dat begrijpen werknemers maar al te goed. Als werknemers kiezen voor een nieuwe werkgever, staat flexibel verlonen hoog in hun prioriteitenlijst.

Geen twee medewerkers zijn hetzelfde, en daarom hebben ze andere noden wat betreft hun verloning. 

Hoe kan je je werknemers meer inspraak geven om een deel van het loonpakket zelf samen te stellen, zonder meerkost voor jouw onderneming? Welke voordelen kunnen aangeboden worden in het kader van flexibel verlonen en wat wordt het meeste gekozen door de werknemers? We leggen het je graag uit tijdens deze sessie.

Datum: vrijdag 13 oktober om 9u