Blink uit in het berekenen van vakantiegeld

 

  Keuze uit maar liefst 14 opleidingen
  Klassikale programma's*, e-learnings en on demand webinars
  A.d.h.v. concrete praktijkcases en oefeningen
  Door experts met een rijke payroll-ervaring

* Virtueel t.e.m. 1 april 2022
Travel and expense management

Leer alles over vakantierechten, vakantiegeld en de decemberafrekening

Ideaal indien je geen of weinig ervaring hebt met de berekening van het vakantiegeld en

 je vragen van werknemers moet kunnen beantwoorden over vakantiegeld
 je berekeningen zelf moet kunnen maken of controleren

Onze experts geven graag hun kennis door

In België is de vakantiewetgeving ontzettend complex. In de loop van 2022 zal de berekening van vakantierechten, het vakantiegeld in- en uit dienst, de verrekening van vakantieattesten en de decemberafrekening ongetwijfeld veel vragen doen rijzen.

Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze trainers-experten jou of je payrollafdeling de nodige know-how inzake de jaarcyclus van vakantiegeld aanleren, volledig conform de reglementeringen. Met onze groepslessen, e-learnings of on demand webinars ben je helemaal mee met de materie.

Ons vakantiegeld aanbod

Klassikale programma's*

*Enkel virtueel t.e.m. 1 april 2022

Voordelig aanbod

Indien je de héle jaarcyclus van het vakantiegeld onder de knie wilt krijgen, is deze opleiding het meest geschikt voor jou. Drie keer per jaar is vakantiegeld immers een populair thema op de payrollafdeling.

E-learnings

On demand webinars

 
 

SD Worx Academy is jouw expert in vakantiegeld

BLOG

Jaar goed afsluiten: decemberafrekening 2021

De wielerklassiekers keren terug naar het voorjaar, in juli houdt onze koning zijn jaarlijkse toespraak, en in december… hebben hr-professionals hun decemberafrekening. Elk piekmoment vereist een gedegen voorbereiding. Hoe pak je deze berekening aan? In dit blogartikel zetten onze doorgewinterde trainers Annelies en Nicole je reeds op weg.

Lees meer

BLOG

Betaalde vakantie: 4 courante vragen beantwoord

Bij betaalde vakantie komt veel meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Het principe is vrij helder maar in specifieke situaties leidt het tot complexe berekeningen en dus flink wat verwarring. Onze trainer en vakantiegeld-experte Nicole biedt in dit blogartikel alvast een duidelijk antwoord op 4 vaak voorkomende vragen.

Lees meer

PERS

Belgische werknemers nemen opnieuw vakantie op

SD Worx voert ook geregeld onderzoek uit naar tendensen op de Belgische arbeidsmarkt aan de hand van de ‘Employment Tracker’. Daarbij verdiepen we ons ook graag in de opname van wettelijke vakantiedagen. In dit persbericht lees je onze bevindingen inzake vakantieopnames tijdens de zomer in de privésector.

Lees meer

Onze training experten

Annelies Mattheus

Annelies Mattheus

Consultant Legal Training

annelies.mattheus@sdworx.com

Annelies is afgestudeerd in de richting Human Resources. Tijdens haar opleiding maakte zij kennis met alle facetten van hr. In de loop van 2010 begon ze haar avontuur bij SD Worx, als dossierbeheerder op het sociaal secretariaat. Eerst gaf ze trainingen aan nieuwe collega's, later ook aan klanten. Zo ontdekte zij al snel dat voor de klas staan haar passie was. De overstap naar SD Worx Academy was dan ook snel gemaakt.

Nicole Meersman

Nicole Meersman

Consultant Legal Training

nicole.meersman@sdworx.com

Nicole behaalde in 1985 haar diploma "Administratief recht" aan de Provinciale Hogeschool in Brussel. Vanaf 2008 is ze als payroll consulent gaan werken bij SD Worx waar ze een uitgebreide KMO portefeuille beheerde. Het geven van workshops en opleidingen aan collega's en klanten gaf haar de energie die ze zocht in een job. De overgang naar SD Worx Academy was dus een kleine stap. Het is de ambitie van Nicole om praktijkgerichte kennis over te dragen.