NL

1 boekhouder op 2 werkt al met onze Bedrijfsleidersservice. En u?

De Bedrijfsleidersservice

Alles wat u nodig hebt om uw klanten snel en professioneel te adviseren!

Een unieke tool waarmee u de bezoldiging van bedrijfsleiders kunt simuleren én beheren. Ondersteund door een expert die uw taal spreekt. Dat is onze Bedrijfsleidersservice.

Gemaakt mét en voor boekhouders. En vandaag al ontdekt door één op de twee boekhouders uit ons netwerk. Lees hieronder meer. Of beter: probeer het ineens zelf uit! Simuleren is gratis, dus u hoeft nog niets te beslissen.

 

Ontdek het zelf: maak gratis simulaties

 

Fiduciaire Fiscovan over de Bedrijfsleidersservice

“We hebben nu meer tijd voor wat écht telt: diepgaand financieel advies”

Fiduciaire Fiscovan doet al lang een beroep op SD Worx voor loonsimulaties, -berekeningen en aansluitingen van bedrijfsleiders. Daar kwam vroeger echter heel wat manueel werk bij kijken. Vandaag automatiseert de Bedrijfsleidersservice er de hele flow van simulatie tot verloning.

 
SD Worx

Ludo Vander Haeghen, CEO Fiscovan

“Voor ons is SD Worx op digitaal vlak altijd al het meest vooruitstrevende sociaal secretariaat geweest. De Bedrijfsleidersservice is hiervan een mooi voorbeeld.”

Lees hier het volledige verhaal >

Hoe werkt het?

 

Samengevat

  • U logt aan op Samen Wondernemen, het gezamenlijke portaal van Xerius en SD Worx.
  • U maakt één of meerdere simulaties. Die omvatten bezoldiging, bedrijfsvoorheffing en sociale bijdragen, altijd conform de laatste wetgeving. Toch nog een vraag? Dan zijn er onze bedrijfsleidersexperts.
  • Gaat uw klant akkoord, dan volstaat een druk op de knop om het dossier aan te sluiten.
  • Na het activeren van de simulatie wordt de verloning opgestart.
 

De SD Worx Bedrijfsleidersservice is gemaakt voor én samen met boekhouders & accountants. Dat werpt zijn vruchten af, want we hebben de Corporate IT Award 2017 in de categorie ‘Customer Experience’ gewonnen met de Bedrijfsleidersservice!

Corporate IT Awards 2017

Ontdek het zelf

Maak gratis simulaties met de Bedrijfsleidersservice

Bezorg ons hier uw gegevens. U krijgt dan toegang tot onze tool en kunt zelf simulaties maken. Dat kan onbeperkt en is volledig gratis

Onze Bedrijfsleidersservice wordt pas betalend voor uw klant wanneer hij een verloning opstart. Dus waar wacht u op?

Bent u bedrijfsleider (eindklant dus)? Dan kunt u op dit moment de tool niet zelf gebruiken. Maar uiteraard kunt u uw boekhouder of accountant hierover aanspreken. 

 

Uw gegevens

* verplichte velden