SD Worx Eindejaarsseminar 2021

Join the conversation

Dinsdag 30 november 2021, 9.30 - 14.00 uur


The Future of Work & People

 

Werkgevers in Nederland: is het nog bij te houden? We komen enerzijds óm in de maatregelen, en tegelijkertijd wachten we anderzijds op een 'go' voor het doorvoeren van structurele hervormingen in de arbeidsmarkt. 

Op dinsdag 30 november organiseert SD Worx het Eindejaarsseminar 2021. We zijn terug met een opzet waarin inspiratie en interactie centraal staan. Naast de actualiteiten die je van ons gewend bent, is er ook volop ruimte voor amusement en brengen we je graag een treffend, compact dagprogramma.

 

Het Eindejaarsseminar 2021 heeft inmiddels plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk. Wil je het terugkijken? Neem contact met ons op via onlinemarketing_nl@sdworx.com. 

We zien je graag volgend jaar weer! 

 

Join the conversation

Bij SD Worx komen expertise, service en technologie samen. Op dinsdag 30 november organiseren we het jaarlijkse SD Worx Eindejaarsseminar, en delen specialisten op het gebied van HR en salaris graag hun kennis over en visie op de huidige arbeidsmarkt met je.

We verzorgen een interactief en interessant programma waar aan je digitaal kunt deelnemen. Met een aantal prominente gasten, zoals ABN-AMRO econoom Han Mesters en presentator, tevens inspiratiebron op vlak van werkgeluk Jörgen Raymann gaan we in gesprek over het vinden en behouden van werknemers, werkgeluk en je hoofd koel houden in deze tijden. 

Daarnaast bieden we in een aantal deelsessies de toepasbare kennis zoals je die van ons gewend bent. Deelname aan het dagprogramma staat garant voor NIRPA-punten. 


 

Aan tafel nemen plaats...


Robin Rotman
Robin Rotman maakte jarenlang programma's voor BNR Nieuwsradio en is expert op het snijvlak van innovatie, technologie en wetenschap. Als podcast- en programmamaker is hij ervaren in het voeren van interessante gesprekken met prominente gasten. Met Robin als gespreksleider tijdens ons Eindejaarsseminar staat je een warm, toegankelijk gesprek te wachten met op zijn tijd een kritische noot of scherpe vraag! 

 

Han Mesters
Han Mesters is sector banker Zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han geeft regelmatig presentaties over trends en ontwikkelingen en heeft diverse rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp een bindend element is. Han is bedrijfskundige  en economisch historicus.

 

Jörgen Raymann
Jörgen Raymann is voor velen een bekend gezicht, en heeft zich in de afgelopen jaren, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, verdiept in het vinden van werkgeluk. In zijn positie als Chief Inspirational Officer bij Lenard & Lenard verzorgt hij regelmatig masterclasses over dit thema. Bovendien is hij niet vies van een beetje zelfreflectie als je hierover met hem in gesprek gaat.

 

Ralph Koks
Voor vaste bezoekers van het Eindejaarsseminar vormt Ralph Koks samen met zijn team inmiddels een vertrouwde factor. Ralph is een ervaren arbeidsjuridisch adviseur die je graag in toegankelijke taal meeneemt in alles wat je op arbeidsjuridisch vlak moet weten als HR-professional. 

 

Jasper van den Bergen 
Jasper van den Bergen is werkzaam als fiscalist bij SD Worx. Hij houdt de continu veranderende fiscale wetgeving in de gaten en vertaalt dit naar praktische toepassing.

 

Maurice Bisschop
Maurice Bisschop is directeur van de tak Staffing and Career Solutions binnen SD Worx, gespecialiseerd in het vinden & binden van personeel. Met zijn arbeidsmarktexpertise en jarenlange ervaring bij grote en kleinere organisaties, weet Maurice wat er nodig is om workforce optimaal te organiseren. 
Koen Blanquart is een auteur, keynote speaker en strategisch consultant. En bovendien een digital nomad. Hij werkt plaatsonafhankelijk van over de hele wereld, met als thuisbasis New York. Over hybride werken en hoe je dit het beste kunt faciliteren, schreef hij een exclusief boek vol met bruikbare tips. 

 

 

  Programma

  We houden het programma compact, zodat je 's middags weer over kunt naar de orde van de dag. De deelsessies worden bovendien opgenomen, en deelnemers ontvangen alle opnames na het seminar om nog eens rustig (opnieuw) te bekijken. 
   

    Tijd  

  Programmaonderdeel

    Thema   
       

   

       
    9.30 – 10.00    Opening tafelgesprek ‘The future of Work & People’​
   
   

  Robin Rotman gaat live in gesprek met Han Mesters, Jörgen Raymann, Ralph Koks en Maurice Bisschop over trends in de arbeidsmarkt en hoe je voorop kunt blijven lopen. 

   
               
    10.00 - 10.30    Live masterclass Werkgeluk   Jörgen Raymann verzorgt een persoonlijke masterclass over werkgeluk en hoe je dit kunt bereiken.   
               
    10.30 – 11.00   Live tafelgesprek: hoe kun je jouw organisatie aantrekkelijk maken voor nieuw personeel?  

  Al voor de coronacrisis worstelden steeds meer organisaties met het vinden van personeel. Het tekort op de arbeidsmarkt is alleen maar groter geworden. Welke oplossingen zijn er, en wat kun jij als HR-professional doen? 

   
               
    11.00 – 12.00  

  Keuzesessie 1:​ Belastingplan 

    Door onze fiscalist Jasper van den Bergen  
       

  Keuzesessie 2: ​Arbeidsjuridische update 

    Door onze arbeidsjurist Ralph Koks ​  
               
    12.00 – 12.30​   Lunchpauze    We zijn even uit de lucht voor een break.   
               
    12.30 – 13.00   

  Live tafelgesprek: hervorming van de arbeidsmarkt ​
   

   

  Als het goed is, hebben we rond deze tijd een nieuw regeerakkoord in Nederland. Wat betekent dit voor de arbeidsmarkt? Wat moeten we bijvoorbeeld met het SER-advies, en met het advies van de commissie Borstlap? We praten erover live in de studio met onze tafelgasten. 

   
               
    13.00 – 13.30   Keuzesessie 3: Hoe kan technologie jouw uitdagingen ondersteunen?   

  Welke trends en ontwikkelingen zijn er in HR-techland? Hoe kan SD Worx jou (verder) ondersteunen? Wat is er nieuw in onze HR- en salarisapplicatie Cobra? Door onze consultant Prem Gharbaran. 
   

   
        Keuzesessie 4: Hoe goede communicatie over arbeidsvoorwaarden de medewerkerbetrokkenheid verhoogt   

  Uit onderzoek van SD Worx blijkt dat veel medewerkers niet goed op de hoogte zijn van de voordelen in hun arbeidsvoorwaarden en hoe ze die kunnen benutten. De juiste tools helpen je hierbij! Door Managing Director bij PointlogicHR, Hans Kroese. 
   

   
               
    13.30 – 14.00   Live aan tafel: auteur Koen Blanquart over de laatste ins en outs over hybride werken, boekpresentatie “Thuisvoordeel, wat we van digital nomads kunnen leren van plaatsonafhankelijk werken”​ & afsluiting   

  Hoe regel je het optimaal: hybride werken? Koen Blanquart, verbonden aan SD Worx, publiceerde er een boek over en de belangrijkste conclusies delen we graag met je. 

   
           

   

   
   
  Livestream

  We bouwen onze Eindejaarsseminarstudio in de sfeervolle, moderne locatie van STRND in Breda. Samen met Superrandom verzorgen we de uitzending & digitale streaming. We zorgen voor een stabiele verbinding zodat jij alles vanaf je werkplek goed kunt volgen. 

                        
  Prijs

  Het deelnemerstarief bedraagt:

  • voor klanten van SD Worx bedraagt het tarief €249,- excl. btw.
  • voor deelnemers die geen klant zijn van SD Worx bedraagt het tarief €349,- excl. btw.
   
  Meld je hieronder aan!

  Voorwaarden & vragen
  Facturatie vindt plaats na inschrijving. Kosteloze annulering kan tot 14 werkdagen voor het evenement. Daarna wordt het deelnemerstarief in rekening gebracht. Heb je vragen over je deelname? Mail ons via onlinemarketing_nl@sdworx.com. We komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug.