Hybride
werken 
goed
regelen

 

Hybride werken goed regelen

Faciliteer je medewerkers met onze nieuwste oplossingen

 

Werken op afstand is geen tijdelijke trend, maar 'here to stay'. Daarom is het voor werkgevers nu vooral zaak om de praktische kant rondom hybride werken goed te regelen.SD Worx heeft een aantal nieuwe, handige oplossingen voor je waarmee je je medewerkers soepel kunt faciliteren:
 

Thuis- en reiswerkdagen makkelijk regelen in Cobra


Vastleggen en berekenen van structurele afspraken rondom thuis- en reiswerkdagen in Cobra 
In onze HR- en salarisapplicatie Cobra is het al mogelijk om de exacte thuiswerk- en reisdagen per periode te registreren. Vanaf nu is het ook mogelijk om een vast bedrag per maand in te stellen om structurele afspraken te berekenen én uit te betalen. Dat scheelt weer een hoop administratief werk: het dagelijks bijhouden van thuis- of reiswerkdagen hoeft niet meer. 

Hoe werkt deze functionaliteit?
Een werknemer kan zelf opgeven op welke werkdagen hij verwacht structureel thuis te gaan werken, en na akkoord doet Cobra de rest voor je. De afspraak wordt geregistreerd, de thuiswerk- en reiskostenvergoedingen worden berekenend en op een uit te betalen looncode geplaatst. In onderstaand voorbeeld kan de medewerker (en goedkeurder) zien wat de afspraak financieel voor hem betekent: 

 

De vergoeding wordt berekend op de wijze zoals opgegeven door het Ministerie van Financiën, en de medewerker kan een overzicht van zijn of haar rooster raadplegen: 


Aan de slag met het Thuiswerkvergoedingpakket
Met ons compacte Thuiswerkvergoedingpakket kun je snel aan de slag met deze nieuwe functionaliteit in Cobra. Je krijgt van ons een stukje fiscaal advies, toelichting op de functionaliteit én we richten de functionaliteit meteen voor je in. De prijs voor dit pakket is  495  exclusief btw. 

 

Ondersteun individuele reisvoorkeuren met een mobiliteitsbudget voor je medewerkers

Wat is een mobiliteitsbudget? 
Met een mobiliteitsbudget bied je jouw medewerkers keuzevrijheid in hun reisvoorkeuren. Het budget kan worden aangewend voor diverse vormen van vervoer. In dit blogartikel lees je meer over de totstandkoming van een mobiliteitsbudget. 

Voordeel voor jouw organisatie
Het mes snijdt bij zo'n budget aan twee kanten: met het beschikbaar stellen van een mobiliteitsbudget sluit je beter aan bij de behoeften van je medewerkers. Tegelijkertijd wordt er efficiënter omgegaan met de besteding van dit budget, waardoor de reiskosten dalen. Bovendien draag je bij aan een duurzamer reisbeleid binnen jouw organisatie. 

Aan de slag met het Mobiliteitspakket 
Wil jij in jouw organisatie aan de slag met zo'n budget, dan is het Mobiliteitspakket van SD Worx iets voor jou. Het pakket bevat een uitgebreid advies over dit onderwerp, een template mobiliteitsreglement en een half uur fiscaal overleg. Hiermee krijg je een advies dat is toegespitst op de situatie binnen jouw onderneming, en bepaal je met het reglement zelf hoe ver de keuzevrijheid van jouw werknemers zal gaan. Dit alles ontvang je voor een pakketprijs van € 745 exclusief btw. 
 

Combinatievoordeel


Wil je graag met beide pakketten aan de slag? In dat geval ontvang je van ons een voordeel. Je betaalt dan niet € 1.240 voor de losse pakketten, maar € 1.090.

Hoe meld je je aan?
Hieronder vind je een overzicht van de opties, en kun je via onderstaand formulier jouw keuze maken. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je keuze in je mail, en nemen we persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen en de vervolgstappen door te nemen. 
 

Keuze
 

Pakket
 

Prijs
 

A Thuiswerkvergoedingpakket € 495
B Mobiliteitspakket € 749
C Combinatiepakket €1.090
 
Kies hieronder jouw pakket

Vul hieronder je gegevens in.

* verplichte velden

Voorwaarden & vragen
Je ontvangt een bevestiging van je keuze in je mailbox. Facturatie vindt plaats na aanmelding. Twijfel je over wat het beste bij jouw situatie past of wens je eerst meer toelichting? Je kunt gerust contact opnemen met ons team van arbeidsjuristen en fiscalisten via taxandlegal_nl@sdworx.com. We komen dan snel bij je terug. 
Op deze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.