Webinar: De uitdagingen van Hybride Werken

met onder andere Koen Blanquart en Jan Laurijssen

Hybride werken … de term bestond pre-corona al, maar bleef intussen wel in veel organisaties dode letter. Dat is intussen niet meer het geval. De pandemie heeft onze kijk op werk en de invulling daarvan drastisch veranderd en heeft nieuwe vormen van werken definitief op de agenda gezet.. 

We hebben in de voorbije periode gezien dat werk niet gebonden hoeft te zijn aan locatie en tijd. Maar 'hybride werken' gaat veel verder dan werken vanuit thuis in plaats van op kantoor. 

Hybride Werken gaat over werken waar je wil, wanneer je wil en vooral ook hoe je wil. Voor bedrijven brengt dat uitdagingen met zich mee, want waar trek je de grens als werkgever ? Of anders gezegd: hoe ver wil je als werkgever daarin gaan? Hoe blijf je ervoor zorgen dat mensen betrokken blijven bij jouw organisatie en hoe kan hybride werken een boost geven aan je ‘war for talent’? 

Om te helpen daar een antwoord op te geven, organiseert SD Worx in samenwerking met digital nomad, keynote spreker en auteur van het boek 'Thuisvoordeel' - Koen Blanquart, samen met een panel van experts, een inspirerende sessie waarin de uitdagingen én de opportuniteiten voor werkgevers uitgebreid aan bod komen. 

Start livestream: 28 oktober 2021, 16.45u