Samen aan de slag’-sessie: hoe maak je werk van een fietsleaseplan?

Livestream op dinsdag 30 april om 10.00 uur (duurtijd: 2 uur)


De sessie van dinsdag 30 april is al volzet. Inschrijven voor de wachtlijst kan via deze link. We brengen je dan als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe sessie wordt georganiseerd.

Van een stadsfiets, elektrische fiets tot speed pedelec – bedrijfsfietsen zijn hot. Dat hoeft ook niet te verbazen: fietsen is gezond, milieubewust en fiscaal voordelig. Door de bedrijfsfiets te integreren in je loonpakket scoor je dus bij medewerkers én sollicitanten. Wil jij ook werk maken van een fietsleaseplan?

Tijdens deze sessie duiken we dieper in de juridische spelregels en zetten we je concreet op weg. Je komt te weten hoe je de bedrijfsfiets implementeert in 6 stappen. We overlopen ook de juridische documenten die je in orde moet brengen. Tot slot bekijken we hoe je het fietsbeleid duidelijk kunt communiceren naar je medewerkers en welke zaken je in Payroll moet verwerken.

Onder meer deze vragen komen aan bod:

  • Hoe kijken de RSZ en fiscus naar bedrijfsfietsen?
  • Welke opties zijn er om de bedrijfsfiets te financieren? Welke keuze maak je het best?
  • Welke fietsen voorzie je? Kun je voorwaarden of beperkingen opleggen in gebruik? Wat als iemand ontslag neemt of langdurig afwezig is?
  • Hoe zit het ook alweer met de fietsvergoeding?

De sessie wordt opgezet via Teams met een beperkt aantal deelnemers. Op die manier kunnen we optimaal inspelen op al jullie vragen en samen door het stappenplan gaan.

Prijs: 200 euro (excl. btw) per deelnemer.

Intro Header