Nieuw! 

De transitievergoedingsscan

We helpen je bij een op-maat-berekening van de transitievergoeding.

Transitievergoeding berekenen via Cobra
De komst van de WAB heeft ervoor gezorgd dat bij werknemers die uit dienst gaan, veelal een transitievergoeding uitgekeerd moet worden. De grens van 24 maanden in dienst is immers vervallen. In Cobra bestaat de mogelijkheid om de transitievergoeding automatisch te laten berekenen.

Cobra gaat bij het opmaken van de berekening uit van bepaalde standaardinstellingen. Echter, die standaardinstellingen houden geen rekening met sector- of bedrijfsspecifieke omstandigheden. Daarom bieden we je vanaf nu een handige transitievergoedingsscan, waarmee je de nauwkeurigheid van de berekening kunt vergroten.

Wat is Cobra?
Cobra is ontwikkeld door SD Worx als de alles-in-één HR- en salarisoplossing voor professionals en ondernemers. Door de uitgebreide online functionaliteiten kun je het totale proces bewerken van instroom tot uitstroom. Dit kan voor zowel kleine als grote organisaties in vrijwel elke branche.

Looncodes
Om een juist voorstel te kunnen berekenen, moeten looncodes gelabeld worden in het loonmodel. De standaard looncodes die zich daarvoor lenen, hebben wij alvast voor je gelabeld. Looncodes die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, hebben wij niet gelabeld.

De looncodes die wij niet hebben gelabeld, kun je desgewenst zelf kwalificeren en communiceren naar je contactpersoon. Maar wij kunnen je ook een handje helpen. Dat geeft zekerheid en rust, immers: verkeerde input leidt tot verkeerde output.

De transitievergoedingsscan
Ons Tax & Legalteam kan je helpen bij het labelen van de looncodes door middel van de transitievergoedingsscan. De scan biedt je het volgende: 

  • een inventarisatie op basis van de gebruikte looncodes 2020;
  • een advies op maat welke looncodes op welke manier moeten worden gelabeld;
  • de inbouw in het loonmodel (indien de salarisverwerking door SD Worx wordt uitgevoerd).

 

Prijs en doorlooptijd
De kosten van de scan bedragen 445 euro*. De maximale doorlooptijd van aanvraag tot en met inbouw in het loonmodel is 4 weken na de datum van de aanvraag. 
* exclusief btw en per juridische entiteit. 


* verplichte velden
Met deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Heb je vragen over de scan? Neem dan contact op met onze collega's uit het Tax & Legalteam via 076 - 523 1000 of via taxandlegal_nl@sdworx.com. We helpen je graag verder!