Boek een coachingcall

Nieuw

Een coachingcall is een laagdrempelige manier waarbij jij zelf het initiatief neemt om met een consultant van SD Worx te overleggen en dit via digitale weg.

MEER OVER COACHINGCALLS

Nieuwe maatregelen arbeidsherverdeling en incentives

Zowel de nieuwe maatregelen voor beloning van werknemers die nog aan het werk zijn of opnieuw aan het werk willen, als de tewerkstellingsmaatregelen die bedrijven toelaten werknemers adequaat in te zetten, zijn een feit.
Omdat deze nieuwe maatregelen een grote impact hebben op bedrijven en tewerkstelling, pak je dit best zo slim mogelijk aan. Bovendien zijn er ook nog de bestaande beloningsmogelijkheden. Hoe maak je hier de beste keuze?

Wil je samen met een expert bekijken welke maatregelen specifiek voor jou van toepassing zijn of welke maatregelen de meeste voordelen opleveren voor werkgever en werknemer, boek dan een coachingcall.

Als team staan we voor je klaar. Afhankelijk van onze agenda wordt de call met mij of een van mijn collega’s ingeboekt.

Renata De Witte
 
 


Prijs: 190 euro (excl. btw) voor een gesprek van maximum 1 uur.

Klik hier voor meer informatie over coachingcalls (randvoorwaarden). 

Boek jouw coachingcall op het moment dat jou past

Een coachingcall boeken is even eenvoudig als het online reserveren van een tafeltje in een restaurant. Klik op de kalender hieronder, kies een uur en maak een afspraak.
Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met daarin de gegevens van de consultant, de datum en het uur van de afspraak, alsook een link om het gesprek op te starten.