Boek een coachingcall

Nieuw

Een coachingcall is een laagdrempelige manier waarbij jij zelf het initiatief neemt om met een consultant van SD Worx te overleggen en dit via digitale weg.

BOEK HIER

Wat is een coachingcall?

Na sommige events, opleidingen, webinars of uitdagingen bieden we je de mogelijkheid om een Coachingcall te boeken. Dat is een online gesprek van één uur met een expert van SD Worx. Je kunt deze call zelf rechtstreeks in de agenda van de expert boeken via een online tool. Het onderwerp van het gesprek sluit aan bij het event, de opleiding of de uitdaging die vooraf ging. Tijdens het gesprek kun je sparren over de specifieke situatie van jouw onderneming.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een coachingcall van 1 uur zal onze expert naar jouw situatie luisteren, zijn of haar kijk hierop geven, eventueel een aantal aspecten toelichten en je op weg zetten om de problematiek aan te pakken. Hij of zij start zonder voorbereiding aan dit gesprek, en zoekt samen met jou naar een haalbare aanpak voor jouw uitdagingen.

Na de coachingcall ga je zelf aan de slag of kies je voor extra begeleiding. Zijn er diepgaandere gesprekken, analyses of adviezen nodig, dan wordt hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt. Ook die afspraak kan digitaal zijn.
Voorbeeld: Je volgt een opleiding over CAO90. Tijdens de coachingcall kun je aan een specialist alle mogelijke vragen stellen over CAO 90 specifiek voor jouw organisatie en over de invoering van bonusplannen bij jou in de onderneming. Wil je dat wij alle documenten opstellen voor de invoering ervan, dan zal daarvoor een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wat zijn de voordelen voor jou?

 • Je beschikt over een laagdrempelige manier om jouw situatie aan een consultant voor te leggen.
 • Het kan van achter je computer! Jij boekt op een moment dat jou past, rechtstreeks in de agenda van de specialist. Je hoeft je voor dit gesprek niet te verplaatsen.
 • Je beslist zelf of je na dit uur alleen aan de slag kunt, dan wel of er op bepaalde zaken dieper ingegaan moet worden.
 • Uiteraard kun je ook hier rekenen op de pragmatische aanpak die je van SD Worx gewoon bent. We streven altijd naar werkbare oplossingen, waar nodig tot in de payroll. En als jij dat verkiest kunnen we je ook volledig ontzorgen.


Hoeveel kost een coachingcall?

Een coachingcall duurt maximum één uur en kost 190 euro (excl. btw). Wordt er tijdens dit gesprek een vervolg afgesproken, dan wordt dit afzonderlijk aangerekend.
Op het einde van de maand waarin de coachingcall plaatsgevonden heeft, ontvang je een factuur met een overzicht van alle prestaties.

Hoe boek je een coachingcall?

Een coachingcall boeken is even eenvoudig als het online maken van een afspraak bij je huisarts of het online reserveren van een tafeltje in een restaurant.
Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met daarin de gegevens van de consultant, de datum en het uur van de afspraak, alsook een link om het gesprek op te starten.

Wat als er iets tussen komt?

Verplaatsen of annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de coachingcall. Hiervoor neem je persoonlijk contact op met de expert in kwestie. Je kunt je uiteraard ook altijd door een collega laten vervangen.
Laat je niets weten of verwittig je ons te laat, dan rekenen we het volledige bedrag aan. Onze consultant heeft immers tijd voor je vrijgehouden.

Hoe verloopt een coachingcall?

 1. Voor een optimale ervaring heb je een pc, een stabiele internetverbinding en een hoofdtelefoon met microfoon nodig. Als je pc een luidspreker heeft, kan het ook zonder hoofdtelefoon, maar dan luistert je omgeving mee.
 2. Om onze coachingcalls mogelijk te maken, gebruiken we GoToMeeting. Klik op je persoonlijke link in de bevestigingsmail. Heb je deze toepassing nog nooit gebruikt, dan zal ze eerst op je pc geïnstalleerd worden. Je kan GoToMeeting met een gerust hart gebruiken, de software is door ons getest en veilig bevonden. Heb je GoToMeeting al wel op je pc staan, dan hoef je deze stappen uiteraard niet opnieuw te doorlopen.
  Heb je binnen je organisatie strikte regels over het downloaden van IT-toepassingen, neem dan eerst contact op met je IT-afdeling. 
 3. Klik vervolgens op de call, en het gesprek met je gesprekspartner wordt tot stand gebracht.
   

Boek hier je coachingcall