NL

#SamenVoorbijCorona
met SD Worx Learning

 

Alles leren over werken tijdens én na corona

De gevolgen van de lockdown en de coronamaatregelen wegen op onze economie. Naast alle hygiëne-eisen op de werkvloer doemen ook heel wat vragen op rond hr-beleid en workforcemanagement. Maak je gebruik van tijdelijke werkloosheid of heb je net handen te kort? Herbekijk je best je loonbeleid? Maar ook: hoe kun je telewerken structureel inbedden in je werkorganisatie? Het online opleidingsaanbod van SD Worx Learning maakt je wegwijs.

 
Veiligheid en hygiëne

De meeste werknemers keerden intussen terug naar de werkvloer, al zitten ze wel nog met tal van vragen over hun veiligheid en gezondheid. Belangrijk is dat je goed op de hoogte bent van de vereiste maatregelen. Maar ook dat je je werknemers hier op een doeltreffende manier over informeert.

Ontdek opleidingen
 
Loon

In veel organisaties heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. Welke mogelijkheden zijn er om je loonpakketten te optimaliseren? Hoe maak je werk van een doordacht rewardbeleid?

Ontdek opleidingen
 
Workforce management

De ene onderneming zal noodgedwongen moeten herstructureren en hiervoor een aantal strikte regels volgen. De andere zoekt volop versterking en probeert haar rekrutering en selectie weer op dreef te krijgen. En wat met internationale tewerkstelling in coronatijden?
 
Thuis- en telewerken

Tijdens de lockdown proefden heel wat medewerkers van de voordelen van thuiswerk. In veel van die organisaties zal telewerken dan ook een blijver zijn. Maar als leidinggevende een thuiswerkend team begeleiden, vraagt andere skills. En hoe garandeer je efficiëntie?

Ontdek opleidingen

Nood aan advies? Boek een coachingcall

Bekijk samen met een SD Worx-expert welke maatregelen in jouw situatie het beste resultaat opleveren, zowel voor jou als werkgever als voor je medewerkers. Afhankelijk van je vraag en de beschikbaarheden plannen we de call in met een van onze specialisten.

Herstructurering en collectief ontslag: reken op onze begeleiding

Soms is een herstructurering met gedwongen ontslagen onafwendbaar. Naast de enorme impact op menselijk vlak, komen daar ook heel wat sociaaljuridische verplichtingen bij kijken. Onze consultants staan klaar om je door deze moeilijke periode te loodsen.