NL

Telewerk nu en straks

alle info voor jou gebundeld

Thuis in telewerk

Telewerken werd in een mum van tijd het nieuwe normaal. De voordelen, zoals hogere productiviteit en meer tijdsefficiëntie, overtuigen meer en meer werkgevers om de stap naar afstandswerken definitief te wagen. Wij bundelden alles wat je moet weten over telewerk op één overzichtelijke pagina.

Vlaanderen subsidieert omschakeling naar telewerken

Goed om weten: nog tot eind 2020 kan je via de werkbaarheidscheques van de Vlaamse overheid steun ontvangen om telewerken in je organisatie beter te implementeren, bijvoorbeeld ook om een telewerkpolicy uit te werken.

 

Lees meer

Tip
E-book

E-book: Telewerken in België 

Een tussentijdse balans

Hoe kijken Belgische werkgevers aan tegen de wijdverspreide en versnelde invoering van telewerken? En welke inzichten bieden de grootste werkgeversorganisaties van het land?

Duik mee in de meest opmerkelijke bevindingen van onze bevraging bij meer dan 500 Vlaamse, Waalse en Brusselse werkgevers.

 

Download het e-book

Blijf ook vanop afstand in contact met je medewerkers, mét de juiste technologie

Efficiënt communiceren met de SD Worx Assistant

Behalve de massale shift naar thuiswerk, stelt de coronacrisis hr-medewerkers voor nog een grote uitdaging: medewerkers vanop afstand blijven bereiken. Voor belangrijke updates, hun loonbrief ... Geen makkelijke opdracht zonder de juiste technologie. De oplossing? De SD Worx Assistant.

Lees meer

Employee Engagement Survey: meet de betrokkenheid van thuiswerkende medewerkers

Hoe hou je thuiswerkende medewerkers betrokken? Dat is meteen de grootste uitdaging bij thuiswerk. Ga na hoe het gesteld is met de werkbaarheidsgraad van je medewerkers dankzij de Employee Engagement Survey. Je ontvangt meteen een actieplan op maat dat kan dienen als startpunt van je beleid

Lees meer

VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN

Ga zelf aan de slag om rond telewerken een aangepast beleid uit te werken

 

Toolkit telewerken: doe-het-zelf-pakket om de spelregels rond telewerk vast te leggen

Deze toolkit omvat de PowerPoint en opname van onze livestream ‘Samen aan de slag’ rond telewerken. Hierin krijg je het theoretisch kader in een notendop en ontvang je de nodige ontwerpdocumenten: een thuiswerkpolicy en bijlage voor arbeidscontract en -reglement.

Bestel het doe-het-zelf-pakket telewerken

VOOR GROTE BEDRIJVEN

Towards the new normal: ontdek ons post-COVID 19 transformation program

SD Worx en Nova Reperta bundelen de krachten om grote ondernemingen te helpen sterker uit de huidige gezondheidscrisis te komen. Ontdek hoe je in 90 dagen tijd je bedrijf op een medewerkersgerichte manier vormt en laat groeien naar de nieuwe manier van werken.

Inschrijven en meer info

Advies of begeleiding nodig om telewerk structureel een plaats te geven in je organisatie?

Heb je nood aan meer info of wil je samen met een expert bekijken wat jouw mogelijkheden zijn, boek dan een coachingcall.

Een coachingcall is een onlinegesprek van één uur. Onze expert luistert naar jouw situatie, geeft zijn kijk hierop en licht eventueel een aantal aspecten toe om de problematiek aan te pakken.

Boek je coaching call

Bekijk onze opleidingen over thuis- en telewerk

Als gevolg van de coronacrisis proeven heel wat medewerkers van de voordelen van thuis- en telewerk. In veel van die organisaties zal het dan ook een blijver zijn. Maar als leidinggevende een team van op afstand leiden, vraagt een aantal nieuwe skills. Hoe garandeer je bijvoorbeeld efficiëntie?

 

Webinar: Boost your efficiency

Voor professionals die ook bij afstandswerken hun productiviteit willen verhogen en tegelijk hun werklast efficiënt willen beheren.

Inschrijven en meer info

Webinar: Leadership bij telewerk

Voor werkgevers en leidinggevenden die hun team vaker van op afstand aansturen. We zoomen in op het belang van autonomie, transparantie, resultaatgerichtheid en onderlinge connectiviteit.

Inschrijven en meer info

Webinar: Hoe organiseer je gezond en productief thuiswerken in mijn bedrijf?

Hoe ondersteun je de gezondheid en productiviteit van je telewerkers? Tijdens deze webinar leer je in 8 stappen hoe je van thuiswerk een succes maakt.

Inschrijven en meer info

Webinar: Future of Work - Is je loonbeleid aangepast aan het nieuwe werken?

Thuiswerk heeft onze manier van werken op korte termijn drastisch veranderd. Meer dan ooit verwachten we flexibiliteit van werknemers en werkgevers. Hoe ga je om met de veranderende behoefte van je werknemers? En hoe behoud je de controle over de budgetten?

Inschrijven en meer info

Webinar: De juridische spelregels van telewerk

Sinds de coronacrisis kunnen we er niet meer omheen: thuiswerk werd voor veel werknemers de norm. Wat voor velen in eerste instantie een tijdelijke maatregel was, kan nu aanleiding geven tot het invoeren van een meer structureel beleid. Hoog tijd om de concrete spelregels onder de loep te nemen.

Inschrijven en meer info