Een nieuwe aanpak voor onkostenbeheer.

Kosten verlagen en uitgaven beheren, en tegelijkertijd een nieuw normaal vinden

 

Download de whitepaper

Travel and expense management

De pandemie heeft ongeziene uitdagingen met zich meegebracht. De digitale infrastructuur voor thuiswerkers moest worden aangepast om flexibeler in te spelen op en meer ondersteuning te bieden voor de veranderende werkpatronen. Nu de wereld echter naar een 'nieuw normaal’ gaat, moeten bedrijven meer dan ooit deze infrastructuur opnieuw uitdenken.

Heel wat organisaties houden vast aan het flexibele thuiswerk, waarbij werknemers beperkte tijd op kantoor doorbrengen. Sommige werknemers evolueren zelfs naar permanent thuiswerk en komen alleen naar gedeelde ruimtes voor belangrijke persoonlijke ontmoetingen.

Deze vloeiende manier van werken betekent dat hr- en finance-teams voor nieuwe uitdagingen staan en een overvloed aan nieuwe onkostennota's zullen moeten verwerken die vóór de pandemie niet bestonden. Met de opkomst van het thuiswerken zullen bedrijven wellicht meer onkostennota’s ontvangen van hun werknemers, aangezien een bezoekje aan het kantoor een aanvullende vereiste zal worden bovenop hun arbeidsovereenkomst.

Onze whitepaper onderzoekt welke gevolgen hr- en finance-leiders zullen zien op hun digitale infrastructuur en winstmarges nu we naar dit 'nieuwe normaal’ gaan en de stappen die directies kunnen ondernemen om ervoor te zorgen dat elke overgang naadloos verloopt.